Troli Anda

Soalan? Hubungi kami +60 7559 1153

Tentang kita

Ketogrocer.my ialah kedai pilihan anda untuk semua perkara keto dan rendah karbohidrat di Malaysia dan Singapura. Misi kami adalah untuk memudahkan dan memudahkan untuk mencari produk mesra keto di pasaran.

Bagaimana kita bermula

Ketogrocer.my diasaskan oleh Poh Nean, seorang peminat kesihatan yang menemui faedah diet keto sambil mencari cara untuk meningkatkan kesihatannya sendiri.

Selepas mengamalkan gaya hidup keto, Poh Nean bergelut untuk mencari produk mesra keto berkualiti tinggi yang disesuaikan dengan pasaran Malaysia dan Singapura.

Dia menyedari bahawa terdapat jurang dalam pasaran untuk produk keto tempatan, dan ketika itulah dia memutuskan untuk mencipta Ketogrocer.my.

 

 

Mengenai pengasas kami

Pada tahun 2022, pengasas kami Poh Nean, mengalami kemalangan luncur ais yang menyebabkan dia sakit pinggang selama lebih setengah tahun. 

Walaupun kecederaan itu tidak serius, Poh Nean menyedari kesihatan dan kecergasannya dalam keadaan lemah. Dia tahu bahawa dia perlu membuat beberapa perubahan jika dia mahu mengelakkan kecederaan masa depan dan menjalani kehidupan yang lebih sihat.

Ini menyebabkan dia menemui diet ketogenik rendah karbohidrat. Dengan mengurangkan karbohidrat dan memberi tumpuan kepada lemak dan protein yang sihat, dia berasa lebih puas dan kurang lapar sepanjang hari. Dia juga menyedari bahawa dia mempunyai lebih banyak tenaga dan berasa kurang lesu.

Hari ini, Poh Nean lebih ceria dan sihat berbanding sebelum ini. Dia menghargai diet keto dan Ketogrocer.my kerana membantunya mencapai matlamat kesihatan dan kecergasannya, dan dia mengesyorkan kedua-duanya kepada sesiapa sahaja yang ingin meningkatkan kesihatan dan kesejahteraan mereka.

 

Misi kita

Di Ketogrocer.my, misi kami adalah untuk membantu orang di Malaysia dan Singapura makan lebih sihat dengan mempromosikan gaya hidup rendah karbohidrat. Kami percaya bahawa semua orang berhak mendapat akses kepada pilihan makanan yang berkualiti tinggi dan sihat, dan kami komited untuk menyediakan pelanggan kami produk mesra keto terbaik di pasaran.

Kami memahami cabaran yang datang dengan mengikuti gaya hidup rendah karbohidrat atau keto di Malaysia dan Singapura, di mana diet tradisional selalunya mengandungi karbohidrat dan gula yang tinggi. Itulah sebabnya kami telah mencipta kedai dalam talian yang memudahkan dan memudahkan orang ramai mencari dan membeli produk rendah karbohidrat dan mesra keto terbaik, tidak kira di mana mereka berada di negara ini.

Kami bersemangat untuk mempromosikan gaya hidup sihat dan percaya bahawa dengan memudahkan orang ramai membuat pilihan yang lebih sihat, kami boleh memberi kesan positif kepada kesihatan dan kesejahteraan mereka.

Buka sembang
1
Imbas kod
Hello 👋
Bolehkah kami membantu anda?